Merken

Informatie over landkaartborden

Bent u op zoek naar een geschikt landkaartbord? Landkaartbord.nl en Landkaartbord.be leveren alle soorten landkaart- en postcodeborden voor elk type gebruik. Via de selectiemogelijkheden navigeert u snel naar het juiste bord voorzien van een staatkundige kaart, een wegenkaart of een postcodekaart.

Postcodekaart Nederland

Met een landkaartbord is het gemak van een whiteboard gecombineerd met de overzichtelijkheid van een landkaart. De borden zijn immers magnetisch, beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Ideaal voor een goede logistieke planning bij transportbedrijven of voor het inzichtelijk maken van uw klantgebieden.

Wegenkaart Kaart

Het assortiment van Landkaartbord.nl en Landkaartbord.be is verdeeld per land. Naast Europese kaarten en wereldkaarten kunt u kaarten bestellen per land van Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of Zweden. Op deze landkaarten staat een overzicht van de belangrijkste steden, hoofdverbindingen, spoorwegen, luchthavens en rivieren.

De borden zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen, van 84x124 cm tot wel 130x100 cm. U kunt kiezen voor een compleet landkaartbord voorzien een geanodiseerde aluminium lijst met afleggoot of voor een gelamineerde kaart op rol die geleverd wordt in een stevige koker.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest